RekoszLIVE!

Organizacja spotkań na żywo!

Ola Taborek – wegańskie przysmaki

Jak zrobić smalec bez grama boczku i słoniny? W dodatku z prawdziwą cebulką, jabłkiem i… skwarkami? A może nie wierzycie, że można upiec piernik bez jednego jajka, bez cukru i z użyciem innej niż pszenna mąki? I, że jego głównym składnikiem będą… UWAGA!… pomidory i banany? I, że będzie smakował jak… piernik?

Spotkanie z Olą, to nie tylko pogadanka na temat bezmięsnej kuchni. To nie tylko odczyt listy składników, potrzebnych do zrobienia wegańskiego pasztetu, mielonych czy nawet bigosu (tak, tak!). To przede wszystkim super przygoda ze zdrowym trybem życia, odpowiednią dietą i sposobem na znakomite samopoczucie. Możliwa również degustacja niektórych wegańskich przysmaków…

Ola Taborek jest jedną ze wschodzących gwiazd polskiej dietetyki. Nie teoretyzuje, lecz swoją kuchnię zamienia w praktyczne laboratorium smaku, w którym – zapewniam – każdy znajdzie coś dla siebie!

Dla kogo: dla wszystkich, którzy chcieliby jeść zdrowo i smacznie.

Ile to trwa: od 1 do 1,5 godz.

Ilość uczestników: dowolna.

Zaplecze techniczne: nagłośnienie, ekran, rzutnik, dwa mikrofony.

Do przygotowania: ekran i rzutnik, do którego można podpiąć laptop, nagłośnienie.

Zapytaj o szczegóły i pełny scenariusz imprezy!